Om Vitamin N

Hej jeg hedder Louise og velkommen til Vitamin N. 

Det hele startede med, at jeg som alenemor ikke kunne tage på lange vandreferier og manglede inspiration til nemme dags- og weekendture. Så skabte jeg det katalog, jeg selv manglede; en a la carte menu til gavn og glæde for andre. Udover at være passioneret vandrer, er jeg også minimalist og har for nyligt kastet kærligheden over ultra light hiking. 

#vandringidanmark #vandretureidanmark #vitaminn
Følg mig på Instagram

Historien om Vitamin N

Vitamin N (N for natur) startede som et hobbyprojekt i 2017. Det er stadig et hobby projekt, selvom foretagendet i dag indbringer mig en beskeden indtægt. Mit 80-årige indre jeg er draget af det smukke i livet og det gælder ikke mindst naturen. Jeg er opvokset i udlandet med storslået og meget mere ekstrem natur i form af bjerge, ørkener, vandfald, grotter m.m., så jeg oplevede en periode hvor det hele var lidt “leverpostej” i Danmark. Du ved, gråt i gråt, mangel på waow natur og meget lidt variation. Men jeg havde i virkeligheden ikke kigget særlig godt efter og der var mange områder af Danmark jeg ikke havde set. Så det blev min mission at give Danmarks natur en ærlig chance og portrættere den smukke side af Danmark -og vandring var en måde at gøre det på, der var så langsom at alle bittesmå detaljer kommer med.

Det var dog ikke muligt at kaste mig ud i ugelange vandreture som alenemor, og da jeg ikke er særlig begejstret for det primitive friluftsliv var dagsture og weekendvandreture det optimale format for mig. Og det blev starten på Vitamin N, en vandreblog om vandring i Danmark og Sydsverige. 

Jeg håber at det kan inspirere dig til at opdage Danmark i detaljen.  

🖤 Støt mit arbejde 🖤

MobilePay: 7017TX

Følg mig på instagram

Del og link til min blog

Indgå partnerskab

Start den magiske rejse her

Tilmeld dig nyhedsbrevet 

Få besked når der kommer nyt indhold 📩 🥾

Jeg spammer ikke, promise! Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet samtykker du til, at jeg må sende dig emails med nyheder og tilbud. Afmeld når som helst. Læs min privatlivspolitik.

Få besked når der kommer nyt indhold 📩 🥾

Jeg spammer ikke, promise! Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet samtykker du til, at jeg må sende dig emails med nyheder og tilbud. Afmeld når som helst. Læs min privatlivspolitik.