Dagsture nær København

Nordkyststien

På denne side kan du finde hele min samling af dagsvandreture i Region Hovedstaden. Vandring i Danmark kan være en smuk naturoplevelse og du behøver ikke tage særlig langt væk fra byen for at opleve det. I samlingen er der vandreture mellem 6 og 30 kilometer, så man må sige, at der er noget for alle.

Læs også: 10 gode råd til en børnevenlig vandretur

Klik på billedet for at se rutebeskrivelse, billeder, GPS og masser af praktisk information der vil gøre din vandretur nem og ligetil.

Få besked når der kommer nyt indhold 📩 🥾

Jeg spammer ikke, promise! Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet samtykker du til, at jeg må sende dig emails med nyheder og tilbud. Afmeld når som helst. Læs min privatlivspolitik.

Få besked når der kommer nyt indhold 📩 🥾

Jeg spammer ikke, promise! Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet samtykker du til, at jeg må sende dig emails med nyheder og tilbud. Afmeld når som helst. Læs min privatlivspolitik.