Planlægning

På denne side kan du finde planlægningsværktøjer som jeg bruger når jeg skal på vandretur. Værktøjerne forholder sig primært til transport og ruteplanlægning. 

Rejseplanen kender de fleste nok i Danmark. Her kan man søge på alle offentlige transportmidler i Danmark og giver en meget nøjagtig rejseplan fra A til B. Du kan både indstille tid og dato for rejsen samt fravælge forskellige transportmetoder. Den virker dog kun i Danmark, og har du brug for at planlægge lokaltransport i udlandet, vil jeg anbefale Rome2Rio som beskrevet herunder. 

Gå til rejseplanen.dk

Rome2Rio er et genialt værktøj til at finde offentlig transport i udlandet. Den har dog sine begrænsninger ift. at indtaste tidspunkter og fravælge transportmetoder som taxi. Men det er et godt værktøj til den indledende research for en ny tur, fordi den nemt og hurtigt overblik over forbindelserne i området. Dernæst kan man søge på de lokale transporthjemmesider for mere eksakte afgangstidspunkter.

Gå til Rome2Rio.com

Waymarked Trails har kortlagt alle de større ruter nationalt og internationalt som pilgrimsruten, skåneleden, hallandsleden samt de mere lokale stier som f.eks nordsjællandsruten, sjællandsleden, hærvejen, øhavsstien osv. Planlægger du en vandretur på en af disse større ruter, er denne hjemmeside/app et must! Den giver dig i detaljer (dvs. i download-bare GPS koordinater) mulighed for at kortlægge ruten skridt for skridt og man kan endda følge ruten live via deres "locate me" knap (dog er placeringsværktøjet ret unøjagtig, så hav altid en idé om hvor du er på ruten). 

Gå til Hiking.waymarkedtrails.org

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *